lockdown

Glömde ju att berätta om lockdown:en vi hade på skolan idag! Det var alltså en övning, typ som en brandövning fast om det skulle vara typ en skolskjutning!! Ganska läskigt, jaa. Vi hade det under 2nd hour i Mr. Mitchell's class. Alla tjejer skulle sätta sig i ena hörnet bakom katedern och allt, medans killarna och Mr. Mitchell skulle vara redo att fajtas, haha asså. Läraren höll även i ett baseballträ. Vi satt där i ca 10 min helt knäppttysta i mörkret för att de gick runt och kollade så att man inte kunde se in i klassrummen eller höra in. 
Kändes helt overkligt att ens behöva öva någonting sånt. Det är ju endast nått man ser på nyheterna, typ det som hände i Connecticut, som jag jobbade om som engelska arbete förra året.. Sjukt. 

Kommentarer
Postat av: melina

hahahha, alltså att killarna ska fajtas och att tjejerna ska gömma sig????? CRAZY.

2013-09-05 @ 07:20:54
URL: http://monopolen.blogg.se/
Postat av: Nina

Det är så läskigt!
Blev så i skolan jag gick på under en månad i USA, men det var falsk alarm, fick panikångest och trodde seriöst att någon skulle komma in och skjuta oss alla, gjorde inte saken bättre att våran manliga lärare blev nervös och att det bara var fönster och dörr av glas så man såg in i hela klassrummet!

2013-09-05 @ 18:41:59
URL: http://fames.se/ninasova/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0