Släktmiddag

Ikväll har vi haft USA-släktmiddag med både släkten på mamma och pappas sida. Farfar, Sejia, Björn, Henrik, Frida, Emil, mamma, Berth, pappa, Linda, Felicia, William, Bibbi och Joel. Jättekul att alla kunde komma på så kort notis.
Frida och jag
Bjussade på god tårta gjord av mamma
Åtta åriga Joel (snart nio) dricker kaffe!!! Inte äns jag gör det
Familjen Johansson. Pappa, jag, Frida och mamma
 
 
 
 
 
 

OLYMPUS XZ-1

Idag har jag köpt en kompaktkamera till USA! Det är en likadan som syster Frida har fast en vit, alltså den jag hade med på Bieber-konserten så då vet jag lite hur den fungerar!
I det paketet ingick kameran, kameraväska (specialgjord just för denna kamera) och ett minne på 8 GB, superbra! Tror att allt gick på sammanlagt 2400kr!
 
 

Värdfamilj!!

I torsdags ringde äntligen Explorius med nyheter!! Jag har fått en värdfamilj i staden Baton Rouge i Louisiana!!!! Hur kul som helst!! 
Baton Rouge har ca 200 000 invånare och är huvudstaden i Louisiana men New Orleans är största staden. Skolan som jag kommer gå på heter Central High School och har ca 1200 elever!
 
Familjen består av en mamma, pappa och deras dotter som är född 96, alltså ett år yngre än mig och ska börja sista året på High School. Dom har två hundar, dvärg schnauzers och en utomhuskatt. De alla gillar att åka skidor (har sett många bilder på facebook från Colorado), fiska, resa och sist men inte minst MUD RIDING! Så himla spännande! Som jag har fattat det så är det typ en fyrhjuling som man åker med i lera??! Dottern gillar också att simma!
 
Sen var det ju det här med avresedatum! Jag åker till USA på lördag den 3 augusti! Vet inte exakta tider men det är alltså nästa lördag! Det känns hur sjukt som helst.. 
 

"Your Visa has been approved"

Följ mig på instagram- @annaahs
Hej! Glada nyheter! Nu har jag äntligen varit ner till huvudstaden och den amerikanska ambassaden för att fixa mitt studentvisum. Allt gick väldigt smidigt och jag behövde inte köa så jättelänge. Det var mest där inne på ambassaden som man fick vänta ca 40 min för att sitt nr och sen namn skulle ropas upp. Själv grejen med papper/pass/intervju + fingeravtryck gick kanske sammanlagt på 5 min! 
Jag och syster hade sen några timmar ledigt innan planet hem gick så vi traskade runt lite i Stockholm och såg bland annat att Brandy♥Melville ska öppna på Kungsgatan!!! Så himla bra. Det är typ den bästa affären någonsin, tryck -->här<--- för att se bilder när vi var inne på den affären i Rom.
 
Åh såg nyss att jag hade fått min lönebesked för juni månad!! Spara spara spara nu inför USA! $$$$$$$

RSS 2.0