50 states

Tänkte bara dela med mig av denna FETT COOLA bild. Alltså spänningen ligger ju i som bara den om vart man kommer att bli placerad. Tankarna går bara runt runt i huvudet och jag går igenom alla för och nackdelar med de olika staterna. Men jag har seriöst nästan inga förväntningar eller förhoppningar. Bara helst inte Alaska. Det skulle jag kunna klara mig utan.. Tack och hej!

happy moment

De här papperna fick jag hem någon gång i september och då började det kännas på riktigt! Efter det väntade självklart hur många mer papper som helst men i dagsläget är jag helt klart med allt och det känns suveränt bra. Nu är det bara väntan om placering som återstår..


Välkommen!

Hej världen!

Har äntligen tagit tag i att skaffa denna blogg och som jag har sett fram emot det! Det här kommer bli en helt sjuk resa och så himla kul! Jag ska försöka dela med mig i allt som kommer i min väg gällande mitt utbytesstudent år i USA. Jag har fortfarande ingen aning om vart eller när jag kommer att åka så spänningen håller i sig rejält!

En liten presentation av mig själv kanske ni är sugna på? Ja men varsågod!

Anna heter jag. Sjuttonårig tjej från Umeå som älskar innebandy, min hund Lucas, vänner, familj, Justin Bieber och att resa. Tror att det sammanfattar mig själv ganska bra. Jag har tidigare varit i USA två gånger och ska faktiskt dit en tredje gång innan självaste utbytet börjar. Då är jag där med familjen.

Första gången vi var i staterna besökte vi New York och bilade sen i Florida. Andra gången besökte vi storstäderna San Fransisco, Los Angeles och San Diego. Vi bilade hela resan under tiden vi var i självaste Kalifornien och besökte även mindre städer.

I mars åker vi som sagt för tredje gången och då bär det av till New York (för andra gången), Washington D.C, Aruba (ö i Västindien) och sist men inte minst Miami. Kommer att bli hur kul som helst!

 

Men denna blogg kommer handla absolut mest om mitt år som utbytesstudent och jag hoppas att ni följer med på min resa!

Tack och bock!

/Anna Johansson


HÄNG MED

Följ min blogg med Bloglovin
Follow on BloglovinFollow on Bloglovin Follow on BloglovinFollow on Bloglovin

RSS 2.0