Dag 2 - Oak Alley Plantation

Bilder från andra dagen som familjen var här, lördag 19 april!Vi åkte tillsammans med the Riddles family till Oak Alley Plantation vilket är allså ett supergammalt stort hus där det har bl.a varit slavarbete för längesedan, speciellt här i södern. På bilden är det ett av de små husen på gården där slavarna bodde
Mamma, jag och pappa!
Namn på alla slavarbetare som jobbade på detta plantage.
Framsidan av "gården"
♥♥♥♥

Köpte en svingod lemonade ||| i giftshoppen sålde dom Twelve Years A Slave vilket handlar om slavarbetet i södernhello

namn på field slaves
Vid lunchtid åkte vi till Popeyes och åt deras asstarka friterade (såklart!)kyckling, braiga potatismos och svingoda biscuits.
På eftermiddagen åkte vi på en Swamp Tour, dom bilderna kommer senare!

Dag 1

Här kommer bilder från första dagen som mamma, pappa och Frida var på besök i Baton Rouge och Central. Körde in till området med dom kändes huuuur konstigt som helst!!
'MURICA
Jag, Chloé och Paisley i the game room aka "hallen" till bakdörren
Vi åkter till LSU för att kolla runt på campuset och självklart TIGER STADIUM
My bud Mike the tiger (maskoten)
Mobil bilder ^ - jag och frida, fick lösviktgodis från sviden, hehe♥, nyaa tights, love em, emerald, jag och frida-sistash
Ute på middag med allihopa!

hurra hurra hurra!

 It's officially my birthday in Sweden right now #19 #april29th #burgerqueen

Familjen Johansson på besök!

Åh asså de här dagarna har varit helt underbara!! Mamma, Pappa och Frida kom till Baton Rouge i Torsdagskväll, för exakt en vecka sedan och har varit här till i onsdag. Nu är dom i New Orleans och imorgon, fredag åker dom vidare till Florida och Georgia. Vi har gjort så många roliga saker och haft det så himla bra så jag har jättemycket bilder att visa er!! 
Det kommer under de närmaste dagarna! Hoppas ni har det bra i Sviden. Nu ska jag sova! PUSS OCH KRAM

emeraldoooo

 
 

SPRING BREAK

Hallåj folket! Idag är det torsdag och nu har vi Spring Break!!!!! Har hört många pratat om att dom ska till Florida och Disneyland vilket verkar vara väldigt populärt. Men jag lär ju ha bästa planerna eftersom familjen kommer från Sverige idag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Är så jäkla taggad så det finns inte. Dom har landat i New Orleans och det var tänkt att dom skulle bila upp hit direkt efter men deras bagage har självklart försvunnit så det kommer väl ta lite längre tid... Har man vänta 8 månader så kan jag väl vänta nån timma till antar jag.......... Är iallafall sjukt taggad på alla grejer som vi har planerat, The Mall, kyrkan (hehe), Crawfish boil, Swap tour, Plantations, Tabasco- fabrik osv osv.
Hoppas ni har ett jättebra påsklov hemma i Sverige! PUSS OCH KRAM

Förra veckan

Fiskflätor och färgat hår med sharpies av Alexis, Sonic med Emerald, fotboll med Chloé, Students vs. Teachers basketmatch, taggad på fredag, cykeltur med Amy, bil som höll på att brinna upp ganska nära där vi bor!
Sammanfattar förra veckan ganska bra för mig. Vi hörs folket

Grease

Idag har jag sett på skolans Spring Musical - Grease! De hade en skolföreställning (om man hade köpt biljett) idag mellan 9-11 och på kvällen gick jag med Amy och Tommy. Emerald hade rollen som en cheerleader haha.Pink Ladies & T-birdsDanny Zuko i mittenEfteråt- Emerald & jag, Ashley & jag
Jag och Lauren


1 week


Bara en vecka kvar till mamma, pappa och Frida kommer och hälsar på!!!!! Ska bli så himla kul att få träffa dom igen efter 8 månader!

Prom night

Lite mobilbilder från lördagskvällen!Jag och lockat hår går inte riktigt hand i hand men det funkade helt okej. Jag och Emerald utanför the State Capitol och jag som nyss hade tagit av mig klackarna på restaurangen och tog på mig mina converse♥♥♥
Hemma hos Destabra haha
Bowling!


Prom

Emerald, Lauren + Jarret, Shelby + date, Ashley + Justin, Mari + Blaze, jag

Japp, är man i Amerika så är man, handen på höften *smile*
Ja igår var det alltså dags för junior-senior Prom för Central High! Jag och de flesta i min grupp åkte aldrig till självaste dansen som var downtown men vi hade en asskoj kväll ändå. Började kl 17.30 och tog bilder utanför the State Capitol som ni ser här ovan, efter det åkte vi vidare till Carrabas, en italiensk restaurang. Därefter åkte jag och Emerald och hämtade upp Destiny och åkte sen till bowlinghallen. Klockan 22.30 började nattbowlingen med världsbäst musik och typ discolampor. Vi som bowlade var jag, Emerald, Destiny, Lauren, Jarrett, Ashley, Justin, Shelby + date, Breanna + date, och senare kom även Mari och Blaze som först hade åkte till balen.
Skolan hade tydligen hyrt in 10 poliser för att hålla koll eftersom balen var på samma gata om 4 nattklubbar, haha! Lär ju få höra 10000 saker som hände på efterfestern på måndag lol. 

Inför lördagen

Tommy kom in till mitt rum och tog min klänning och ba gick ut, jag ba: ursäkta!? hallååå, vad gör du? Han höll på med någon slags överraskning.. Men alltså, jag gillar inte riktigt överraksningar, speciellt inte när man vet att dom kommer men inte vad det är........ Han åkte iallafall sen iväg med min och Emeralds klänningar och sen fick jag de här smsen......skoj.
Idag efter skolan var jag, Ashley, Lauren, Mari och Shelby och fick manikyrer inför imorrn. Samma som inför homecoming i november. Jag och Bieber är faktiskt lite gladare än vad vi ser ut. 

thursdayy

Har hunnit varit på gymmet i måndags och i onsdags denna vecka, känns verkligen jättebra att röra på sig! Här är en bild på mig och Amy från gymmet igår, onsdags hehe. Sprang på rullbandet 30min, ökade farten ganska mycket på slutet Efter det så körde jag mycket styrka, armar, rumpa, ben, mage, rygg m.m. 
Nu sitter ligger jag i sängen och har sett på gamla Skavlan-avsnitt på SVT play och just nu ser jag på David Hasslehoff- en svensk talkshow! Sjuktroligt faktiskt. 
 

31 Mars

Ny skolvecka folket! Tjoho va kul. Nja inte direkt. Är rätt så less på skola i nuläget. Älskar folket men skolan i övrigt är ju inte askul. Tidiga mornar och läxor... Idag har jag och Amy iallafall varit och gymmat vilket faktikst gör mig på hur mycket bättre humör som helst! Känner mig så mycket piggare och fräshare speciellt eftersom man inte äter så jättenyttigt här i staterna... 
Har iallfall många saker att se framemot de kommande veckorna!! I helgen är det prom, om 17 dagar kommer familjen och hälsar på♥♥♥♥♥♥, om 29 dagar fyller jag år, 57 dagar till kryssning i Karibien och 64 dagar tills jag kommer hem till Sviden, SJUKT konstigt..
 

RSS 2.0