New York, dag 1

Hej! Kul att fler har hittat hit till bloggen! Idag har vi varit på sightseeing på Manhattan och även haft lite fritid som  mestadels bestod av shopping! Vi har haft en jättebra guide hela dagen som har visat oss runt och har åkt med i bussen. Åkte bland annat förbi lägenheten där Heath Ledger dog, där Hugh Jackman bor och han pratade även om Jay Z när vi var i Tribeca.
Började dagen med hotellfrukost. Här på bilden dock redan uppäten, men. Åt lite scrambled eggs, melon, french toast med mapel syrup m.m. The american way
Vi åkte sedan med en av hotellets bussar in till Manhattan som tog ca 45min. Vi bor på ett hotell ganska nära flygplatsen i Queens. Vi började med att besöka Ground Zero och här på bilden är den nya superhöga byggnaden - One World Trade Center.
Vi fortsatte sedan och gick igenom St. Paul's Chapel som ligger nära där Twin Towers stod och innuti byggnaden satt det jättemånga lappar och hälsningar från anhöriga. 
Traskade på i samma fotsteg som jag och familjen gjorde i april tidigare i år. Hittade den här underliga fyrkanten igen. 
Besökte Wall Street
Vi tog Staten Island Ferry för att se Statue of Liberty. 
Manhattan 
Körde förbi den här delen av China Town på väg över till Brooklyn
Hela Soft Landing Camp-gruppen på Brooklyn sidan.
moi
Avslutade dagen på Manhattan med en Frappuccino på Starbucks. Åkte sedan tillbaka med bussen till hotellet och nu har vi nyss varit på ett Adapting to America möte. NU: MAT
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Syster

Åh vad roligt Anna! <3<3<3

2013-08-05 @ 09:32:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0